Algemene voorwaarden


Als je een afspraak voor een massage/ behandeling bij Massage studio Good Vibes maakt,
ga ik ervan uit dat je kennis hebt genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.


De massage/ behandeling die je ondergaat, is niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. Bij twijfel over een aandoening of blessure of contra-indicatie kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en je door te verwijzen naar een arts/therapeut/specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra de behandelend arts/therapeut/specialist hierin toestemt.
Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruik je medicijnen dan is het verstandig dit met de behandelaar te overleggen of je gemasseerd mag worden.

De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intakegesprek aan Massage studio Good Vibes  verstrekt, zodat ik de massage/ behandeling zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren. Massage studio Good Vibes  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten, al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziektes.

Massagepraktijk Massage studio Good Vibes behoud zich het recht voor om cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen, alcohol of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

Massage studio Good Vibes kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

De diploma’s/ certificaten die behaald zijn, zijn voor jou als cliënt beschikbaar om te zien.

Ethiek en hygiëne is erg belangrijk bij Massage studio Good Vibes en wordt ook van jou verwacht.
Vanuit het oogpunt van hygiëne, wordt verwacht dat je vlak voor de behandeling hebt gedoucht.
Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan. Liever geen parfum gebruiken.
De cliënt daarentegen kan van Massage studio Good Vibes verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn.
Textiel dat gebruikt wordt is eigendom van Massage studio Good Vibes en na elke behandeling wordt deze verschoond en op juiste wijze gereinigd.
Natuurlijk is het mogelijk om eigen handdoeken mee te nemen.


Mijn telefoon staat op ‘stil’ als ik aan het masseren/ behandelen ben en ik zou het fijn vinden als jouw mobiele telefoon ook stil is tijdens de afspraak.

Bij Massage studio Good Vibes zijn de massages/ behandelingen alleen op afspraak.
Een afspraak kan gemaakt worden per telefoon, sms, e-mail, contact formulier op de website.
Gemaakte afspraken dienen uiterlijk één dag (24 uur) voor de behandeling te worden geannuleerd, dit is kosteloos.
Annuleer je te laat (binnen 24 uur voor uw afspraak), op de behandeldag zelf of kom je helemaal niet dan ben ik helaas genoodzaakt de behandelprijs volledig door te belasten. Je ontvangt hiervan dan een apart betaalverzoek.
Annulering kan telefonisch of via whatsapp.

De betaling van particulieren vindt direct plaats na de behandeling, contant of via betaalverzoek.
Je kunt ook met een kadobon van Massage studio Good Vibes betalen.
Indien de betaling plaatsvindt via de cadeaubon is deze niet in te wisselen voor contant geld.
Daarnaast is er ook geen teruggave mogelijk wanneer je minder dan de kadobon waarde aan massages of andere diensten/producten afneemt.

Massage studio Good Vibes behoudt zich het recht ten alle tijden de tarieven te wijzigen.
Voor afspraken gemaakt voor de tariefwijziging geldt het tarief dat geldig was op het moment dat de afspraak gemaakt werd.

Alle persoonlijke en medische gegevens die je voor of tijdens de massage/ behandeling aan mij geeft worden vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je dat je mij nooit aansprakelijk zal stellen voor enige gevolgen,
bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/ behandeling die ik geef.

De massages die worden gegeven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken.
Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen,
dienen de gereserveerde behandeling/tijd te betalen en worden per direct uit de praktijk verwijderd en zullen niet meer worden behandeld.